PROEVEN

Van uitstekende en betaalbare wijn tot de absoluut exclusieve toppers:
met meer dan 70 open wijnen zit er altijd iets lekkers voor jou bij.

ZO WERKT HET

1. Kiezen

Bij binnenkomst krijg je van ons een pasje. Daarmee tap je zelf uit ons enorme assortiment. Onze wijnen staan ingedeeld op smaak.

2. Tappen

Alleen een slokje of meteen een heel glas? Alles kan! De display laat je de prijs zien en je tapt zelf.

3. Proeven

Je slaat het glas achterover of je pakt het kaartje met de tasting notes van jouw gekozen wijn en gaat uitgebreid proeven. Op naar de volgende 69 wijnen!

ONZE WIJNEN

Ons assortiment wisselt continu. We hebben dan ook geen wijnkaart. Met een assortiment van meer dan 70 open wijnen, zit er altijd wat voor je bij. Walsjérôt heeft wijnen uit verschillende prijsklassen, van heel veel verschillende druiven en van over de hele wereld.

Onze mousserende wijnen kunnen niet in het tapsysteem, maar natuurlijk hebben we ook lekkere bubbels per glas. Vraag er gerust naar!

LIEVER BIER?

Gewoon even zin in bier? Dat is geen schande hoor. Met hetzelfde pasje als voor de wijn tap je ook zelf een lekker glas Peroni of een Grimbergen Blond.

EVEN GEEN ALCOHOL?

Voor jou even geen of minder alcohol? Dat kan natuurlijk ook gewoon. We hebben een erg goede mousserende alcoholvrije wijn en anders bestel je lekker een alcoholvrije Peroni Libera of één van onze originele sappen. Zo is er altijd wat te proeven. En ja: je mag ook gewoon een colaatje.

Terug naar boven

Blijf op de hoogte