HAPPEN

Fijne charcuterie, een continu wisselend kaasassortiment en lekkere gerechtjes. Maak zelf je beste wijn-spijscombinatie of laat je adviseren.

Bekijk hier onze menukaart!

KAZEN

Onze heerlijke kazen komen van Fromagerie l’Amuse. Zij affineren de kazen zodat ze altijd perfect gerijpt op jouw kaasplankje komen te liggen. Ons kaasassortiment wisselt regelmatig. Kaas proeven is immers (bijna) net zo leuk als wijn proeven!

Jelle volgde een kaascursus en moest studeren uit het boek 500 favoriete kazen. Toen bedacht hij dat hij alle 500 kazen uit het boek wel eens wilde proeven. Nu gaat hij ze allemaal op alfabetische volgorde af en jij kunt in Walsjérôt natuurlijk meeproeven. We serveren een kaas van de week mét natuurlijk bijpassende wijn.

CHARCUTERIE

Onze charcuterie halen we op twee plekken. We halen heerlijke vleeswaren bij La Prosciutteria, die ze op haar beurt importeert uit Italië. Zij zorgen overigens ook voor heerlijke tapenade en olijven. Topkwaliteit! Daarnaast serveren we de droge worsten en paté van de Amsterdamse worstenmaker Brandt & Levie. En neem van ons aan: zij kunnen het wel!

GERECHTEN

Trek gekregen van al die wijn? Ga voor één van onze flammkuchen. Wij hebben diverse lekkere toppings; natuurlijk vers gemaakt. Zo hebben we altijd wel flammkuchen die passen bij jouw wijntje!

OESTERS

Oesters met champagne, met een mooie Chablis of heb jij een heel ander idee? Dankzij ons tapsysteem kun je zelf proberen welke combinatie jij lekker vindt! Wij weten zeker: er zijn een hoop toffe combinaties te maken met onze verse oesters.

VISCONSERVEN

In Portugal is het helemaal hip. Vis uit blik. En dan niet van dat kattenvoer, maar echt lekker gerijpte vis in mooie olijfolie of goede tomatensaus. Wist je dat er van sardientjes in blik zelfs millésimées bestaan? Net als bij Champagne is dat ‘oogst’ uit één jaar. Perfect om te laten rijpen. Onze sardines worden geserveerd op de klassieke manier: met een beetje brood, roomboter en zout. Heerlijk en heel leuk te combineren met veel verschillende wijnen!

Terug naar boven

Blijf op de hoogte