BELEVEN

Wijn drinken bij Walsjérôt is sowieso een beleving. Of je nu een enorme kenner bent of zelfs als je eigenlijk meer van het bier bent. Doordat je zelf je wijn kunt tappen, ga je automatisch ook bewuster proeven. Wedden dat je iets heel tofs vindt?

FEESTJE VIEREN

Voor gezelschappen vanaf 8 personen bieden we de mogelijkheid om te reserveren. Van de gezellige stamtafel tot het afhuren van heel Walsjérôt: wij maken het mogelijk. We hebben een capaciteit voor maximaal ongeveer 60 personen. Als je je bedrijfsborrel, verjaardag of ander leuk feestje wilt vieren, zorgen wij dat iedereen van je gezelschap een pasje krijgt om zelf wijn te tappen. Op het pasje zetten we een vooraf bepaald tegoed en zo weet jij van te voren precies wat je uitgeeft. Willen je gasten toch meer tappen? Dan kunnen ze hun pasje natuurlijk altijd zelf bij ons opwaarderen. De perfecte manier om je budget in de gaten te houden én je gasten de mogelijkheid te geven om van ons assortiment gebruik te maken. Neem contact met ons op, als je wat leuks wilt organiseren!

Proeverijen

Regelmatig organiseren we leuke proeverijen. Je leert dan alles over een bepaald thema, maar natuurlijk wel met genoeg ontspanning en wijn tussendoor. Hieronder vind je de links naar onze events van de komende tijd.

Proefexamen vinologenopleiding/SDEN4: woensdag 27 september
Make sherry great again: zondag 1 oktober
Proefexamen SDEN2: woensdag 11 oktober
Canarische wijnen: zaterdag 7 oktober
Kaas- en wijncursus: 16 en 30 oktober, 13 november (uitverkocht)
Proefexamen SDEN2: woensdag 25 oktober
Vino & Pintxos: zondag 5 november

CADEAUPAS

Weet je wat een leuk cadeau is? De cadeaupas van Walsjérôt. Daarmee kan de ontvanger tappen van al onze 70 wijnen. De pas wordt geleverd in een luxe verpakking met de leuke tekst: ‘Ik vind 1 flesje wijn zo karig, dus ik geef je er meer dan 70’. Bestel ‘m in de webshop. De pas wordt gratis verzonden!

PROEFBOXEN

Wil je Walsjérôt bij je thuis beleven? Wij hebbern toffe proefboxen om thuis wijn te proeven! Alle wijnen worden geleverd in 100 ml-flesjes met gave filmpjes waarin wij het proeven en de wijnen toelichten, professionele proefformulieren, het aromawiel en natuurlijk onze wijninformatiekaartjes. Check snel onze webshop.

BEDRIJFSBORREL À LA MAISON

Ben je die thuiswerk-kantoorborrel wel zat? Alle pubquizen al gespeeld? Organiseer dan een leuke wijnproeverij voor jouw team! Je kunt voor al je collega’s de proefbox bestellen en zelf als moderator het proeven begeleiden en onze filmpjes laten zien. Dat kost je naast de proefboxen niets extra’s. Wil je dat één van onze sommeliers live, maar digitaal met jullie meeproeft? Dat kan natuurlijk ook. Kijk in onze webshop voor meer informatie!

Terug naar boven

Blijf op de hoogte