BELEVEN

Wil je niet zelf kiezen, maar wil je liever een tasting met wat extra uitleg van onze sommeliers, misschien begeleid door bijpassende bites? Van arrangementen die altijd beschikbaar zijn tot unieke proeverijen op maat: Walsjérôt kan het aan!

PROEFBOXEN

Wil je Walsjérôt graag bij je thuis beleven? Wij hebben geweldige proefboxen samengesteld. Alle wijnen worden geleverd in 100 ml-flesjes met gave filmpjes waarin wij het proeven en de wijnen toelichten, professionele proefformulieren, het aromawiel en natuurlijk onze wijninformatiekaartjes. Bestel ‘m snel in onze webshop!

BEDRIJFSBORREL À LA MAISON

Ben je die thuiswerk-kantoorborrel wel zat? Alle pubquizen al gespeeld? Organiseer dan een leuke wijnproeverij voor jouw team! Je kunt voor al je collega’s de proefbox bestellen en zelf als moderator het proeven begeleiden en onze filmpjes laten zien. Dat kost je naast de proefboxen niets extra’s. Wil je dat één van onze sommeliers live, maar digitaal met jullie meeproeft? Dat kan natuurlijk ook. Kijk in de webshop voor meer informatie!

CADEAUPAS

Weet je wat een leuk cadeau is? Ook voor Sinterklaas of voor Kerst? De cadeaupas van Walsjérôt. Daarmee kan de ontvanger tappen van al onze 70 wijnen. De pas wordt geleverd in een luxe verpakking met de leuke tekst: ‘Ik vind 1 flesje wijn zo karig, dus ik geef je er meer dan 70’. Bestel ‘m in de webshop. De pas wordt gratis verzonden!

KERSTMENU

Je weet maar nooit: misschien worden de coronamaatregelen met Kerst ineens versoepeld. Waar ga jij dan Kerst vieren? Wij hebben wel een ideetje!

Het Walsjérôt & 2 Cultures Kerstmenu
Je wist het misschien niet, maar onze sommelier Niklas heeft het bedrijf 2 Cultures. Daarmee organiseert hij toffe private dinings bij je thuis. Hartstikke geschikt nu de horeca dicht is, natuurlijk! In de hoop dat we met Kerst weer even open mogen, slaan Walsjérôt en 2 Cultures de handen ineen voor een gaaf Kerstmenu!

Viergangendiner
Wij serveren op 24, 25 en 26 december een tof viergangendiner met in de gerechten de Thaise invloeden die de kookstijl van Niklas typeren. En natuurlijk is er wijn. Veel wijn. We verwelkomen je met een glas van onze eigen geïmporteerde huischampagne: Roger Manceaux Brut Nature Premier Cru. Dan geven we je een korte introductie over het menu, geven we je ons wijnadvies en lichten we het tappen van de wijn nog even aan je toe. Natuurlijk hoef je ons wijnadvies niet op te volgen: alle 70 wijnen zijn te tappen, dus je kunt pairen wat je wilt. En na het diner kun je natuurlijk ook nog even losgaan bij onze wijnkasten!

Reserveren?
Op 24, 25 en 26 december hebben we twee etappes (van 15:00–18:30 en vanaf 19:30) en werken we alleen op reservering. Je kunt uitsluitend reserveren per email: info@walsjerot.nl. Meld dan ook meteen eventuele allergenen; op de avond zelf kunnen we weinig meer aanpassen.
De kosten voor het viergangenmenu bedragen € 62,50 per persoon. De kosten van de wijnen die je tapt, worden bijgehouden op de wijnpas en die kosten heb je dus zelf in de hand.

Gaat het echt door?
Wij houden nog even moed dat we met Kerst weer open mogen. Maar ja: je weet het nooit. Elke reservering is dus onder voorbehoud. Mogen we niet open, dan moet je toch nog even snel naar Albert Heijn.

Terug naar boven

Blijf op de hoogte