BELEVEN

Wil je niet zelf kiezen, maar wil je liever een tasting met wat extra uitleg van onze sommeliers, misschien begeleid door bijpassende bites? Van arrangementen die altijd beschikbaar zijn tot unieke proeverijen op maat: Walsjérôt kan het aan!

FEESTJE VIEREN

Voor gezelschappen vanaf 8 personen bieden we de mogelijkheid om te reserveren. Van de gezellige stamtafel tot het afhuren van heel Walsjérôt: wij maken het mogelijk. Als je je bedrijfsborrel, verjaardag of ander leuk feestje wilt vieren, zorgen wij dat iedereen van je gezelschap een pasje krijgt om zelf wijn te tappen. Op het pasje zetten we een vooraf bepaald tegoed en zo weet jij van te voren precies wat je uitgeeft. Willen je gasten toch meer tappen? Dan kunnen ze hun pasje natuurlijk altijd zelf bij ons opwaarderen. De perfecte manier om je budget in de gaten te houden én je gasten de mogelijkheid te geven om van ons assortiment gebruik te maken. Neem contact met ons op, als je wat leuks wilt organiseren!

CADEAUPAS

Weet je wat een leuk cadeau is? De cadeaupas van Walsjérôt. Daarmee kan de ontvanger tappen van al onze 70 wijnen. De pas wordt geleverd in een luxe verpakking met de leuke tekst: ‘Ik vind 1 flesje wijn zo karig, dus ik geef je er meer dan 70’. Bestel ‘m in de webshop. De pas wordt gratis verzonden!

PROEFBOXEN

Wil je Walsjérôt graag bij je thuis beleven? We starten snel weer met onze leuke proefboxen! Alle wijnen worden geleverd in 100 ml-flesjes met gave filmpjes waarin wij het proeven en de wijnen toelichten, professionele proefformulieren, het aromawiel en natuurlijk onze wijninformatiekaartjes. Houd onze webshop in de gaten!

BEDRIJFSBORREL À LA MAISON

Ben je die thuiswerk-kantoorborrel wel zat? Alle pubquizen al gespeeld? Organiseer dan een leuke wijnproeverij voor jouw team! Je kunt voor al je collega’s de proefbox bestellen en zelf als moderator het proeven begeleiden en onze filmpjes laten zien. Dat kost je naast de proefboxen niets extra’s. Wil je dat één van onze sommeliers live, maar digitaal met jullie meeproeft? Dat kan natuurlijk ook. Zodra de proefboxen weer in onze webshop staan, zij wij ook weer beschikbaar voor dit soort leuke onlineproeverijen.

Terug naar boven

Blijf op de hoogte