BELEVEN

Wil je niet zelf kiezen, maar wil je liever een tasting met wat extra uitleg van onze sommeliers, misschien begeleid door bijpassende bites? Van arrangementen die altijd beschikbaar zijn tot unieke proeverijen op maat: Walsjérôt kan het aan!

PROEFBOXEN

Wil je Walsjérôt graag bij je thuis beleven? Wij hebben geweldige proefboxen samengesteld. Alle wijnen worden geleverd in 100 ml-flesjes met gave filmpjes waarin wij het proeven en de wijnen toelichten, professionele proefformulieren, het aromawiel en natuurlijk onze wijninformatiekaartjes. Bestel ‘m snel in onze webshop!

BEDRIJFSBORREL À LA MAISON

Ben je die thuiswerk-kantoorborrel wel zat? Alle pubquizen al gespeeld? Organiseer dan een leuke wijnproeverij voor jouw team! Je kunt voor al je collega’s de proefbox bestellen en zelf als moderator het proeven begeleiden en onze filmpjes laten zien. Dat kost je naast de proefboxen niets extra’s. Wil je dat één van onze sommeliers live, maar digitaal met jullie meeproeft? Dat kan natuurlijk ook. Kijk in de webshop voor meer informatie!

CADEAUPAS

Weet je wat een leuk cadeau is? De cadeaupas van Walsjérôt. Daarmee kan de ontvanger tappen van al onze 70 wijnen. De pas wordt geleverd in een luxe verpakking met de leuke tekst: ‘Ik vind 1 flesje wijn zo karig, dus ik geef je er meer dan 70’. Bestel ‘m in de webshop. De pas wordt gratis verzonden!

Terug naar boven

Blijf op de hoogte