ONS DOEL

Wij vinden wijn geweldig en daarom willen we je laten proeven! Proeven van goede wijnen, van verrassende wijnen en vooral ook: van veel wijnen! Doordat je in kleine hoeveelheden kunt tappen, kun je ook heel veel proeven. Wil je allerlei wijnen naast elkaar proeven? Tof! Pak zoveel glazen als je wil en bouw je eigen proeverij. Wij helpen graag!

ONZE GESCHIEDENIS

Jaren geleden ontdekte Jelle dit tapsysteem bij een wijnbar in de Letse hoofdstad Riga. Daar heeft hij aardig wat uurtjes doorgebracht en het plan om dit ook ooit in Rotterdam te doen, bleef in zijn hoofd zitten. Na 12 jaar als belastingadviseur te hebben gewerkt, ging hij ervoor! Een toffe bar, chique aankleding, topkwaliteit wijn en toch een laagdrempelige en ontspannen sfeer.

ONS TEAM

Jelle is de eigenaar van Walsjérôt en net als maître-sommelier Niklas groot wijnfan. Beiden hebben ze flink wat wijnkennis en natuurlijk veel proefervaring. Niets belangrijker dan dat laatste! Ze worden ondersteund in de keuken (en eigenlijk ook gewoon in de bar) door Esmee, Isabella, Karsten en Loek. Met z’n allen hebben ze geen ander doel dan je een topervaring te bieden. Steengoede wijnen, goede service en vooral een leuke sfeer!

Walsjérôt heeft een vacature voor een sommelier (ongeveer 24 uur per week). Ben je geïnteresseerd? Laat het vooral weten!

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Walsjérôt neemt geen reserveringen aan. Loop gewoon gezellig binnen.
Is er onverhoopt geen plek, dan hebben wij natuurlijk tips voor leuke zaken in de buurt!


MAIL: INFO@WALSJEROT.NL

TEL: 06-23095250

INSTAGRAM | FACEBOOK

Blijf op de hoogte